PE reb

Høj polymer polyethylen reb er lavet af høj polymer polyethylen fiber styrke er meget høj i den syntetiske fiber, dens styrke kan nå 1,5 gange af samme specifikation ståltråd, og forlængelsen er meget lav, kan sammenlignes med brudlængden af ​​metal stål wire.Kablet fremstillet af det har karakteristika af modstand mod ultraviolet stråling, havvandsbestandighed, syre- og alkaliresistens, træthedsmodstand, modstandsdygtighed over for klima og temperaturforskelle, forlænget servicecyklus osv.

Hvad er polyethylen?

Forkortelsen af ​​polyethylen er PE, PE er polyethylen forkortelse, det er polyethylen [-CH2-CH2-] N.Ethylen er en polymer af ethylen, også en termoplastisk harpiks, i industrien, ethylen og en lille mængde α-olefin copolymerisation produkter.Det har karakteristika af ikke-giftige, lugtfri, berørings- og stearinlys fakkel er næsten det samme.Det er uopløseligt i vand og andre almindelige opløsningsmidler ved normal temperatur og har god isoleringsfunktion.

PE (polyethylen) er et almindeligt materiale, vi almindeligvis brugt i livet bekvemmelighed taske er lavet af polyethylen (PE), PE er en meget enkel struktur af polymer, er også meget brugt materiale, det er sammensat af en række - CH2 - enheder links, er polyethylen gennem ethylen (CH2=CH2) additionspolymerisationsreaktionen.

PE(polyethylen) har den kemiske stabilitetsfunktion af, og selv en, saltsyre, flussyre, myresyre, fosforsyre, kaliumhydroxid og andre syrer og baser er hjælpeløse ved stuetemperatur. PE er bange for lyset, i ultraviolet lys er meget let at nedbryde, hvilket er en stor hjælp til nedbrydningen af ​​plastikposer.

Anvendelse: PE (polyethylen) produktionsmetoder har højtryksmetode, middeltryksmetode og lavtryksmetode tre, rollen som PE-materiale kan bruges til at lave film, meget udbredt i fødevarer, medicinsk behandling, kemisk gødning og industri; PE kan også fremstille vakuumforsyninger, fremstilling af rørpladematerialer, PE kan også fremstille fiber, polyethylenreb og andre levende diverse forsyninger.


Indlægstid: Jul-09-2021